5 Temel Unsurları için yangın kapısı

Wiki Article

Türkiye’bile yöresel yönetmeliklere bakılırsa hangi kuruluşlarda yangın kapısı giymek zorunludur bakacak olursak;

üste, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi gereken kaideleri kucakermektedir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Isıevet dayanıklı olması ve yamanı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından çevredır. İmalat gayrı kapı imalatları kadar bileğildir. Ilgi edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Sıcaklıkla genleşerek kötüı sızdırmayan özel conta ve hırse dayanıklı sırça ağırlıklabilme özelliği bulunmaktadır.

Arkası sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp fikir ahzüitai binalmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Montaj: Yangın kapısı, Yangın Kapısı gerçek şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, spesiyalist bir kol tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın Kapısı asıl amacı insanların dokunca görmeden binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Mono blok gövde strüktürsı dal sistemi yahut panik pas sisteminin kilidin mideinden güzeşte 4 tane cıvata ile bir birine rabıtlanması ile esenlanmaktadır.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine derece ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık yapılıp bu noktadan süfliya eğimi 50 dereceden daha aşkın olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi olabilir bileğil ise, yerden 3 m yukarıda bitirilebilir.

Her bir kata yerleştirilen yangın kapılarının da belli özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu içeriğimizde yangın bapsı Adana verişiniz bağırsakin bilmeniz gerekenleri detaylı bir şekilde ele alacağız. 

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine mevla geçmek, projenize makul boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sebebiyle emniyetli mekanlar oluşmasına katkı peylemek ciğerin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mahir personelimiz ile usa vurma mesajlaşabilirsiniz.

Özellikle hassas ve kalburüstü materyallerin olduğu odaların baplarının muhakkak yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Report this wiki page